Προφίλ

Προφίλ

Το διαγνωστικό εργαστήριο Μικροβιολογίας και Μοριακής Βιολογίας ΒΙΟΕΛΕΓΧΟΣ, αποτυπώνει στην πράξη το όραμα της βιοπαθολόγου-μικροβιολόγου Μαρίας Κοσμαρίκου-Καραγιάννη και του βιοχημικού Γιώργου Παπαχρήστου, για τη δημιουργία ενός εργαστηρίου που θα παρέχει στην τοπική κοινωνία της Λάρισας, αξιόπιστες διαγνωστικές υπηρεσίες, με σημείο αναφοράς την άμεση εξυπηρέτηση και την προσωπική και ανθρώπινη επικοινωνία, αξιοποιώντας τα επιτεύγματα της διαγνωστικής εργαστηριακής ιατρικής και της βιοϊατρικής τεχνολογίας.

Το όραμά μας

Να προσφέρουμε αξιόπιστες διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που διασφαλίζουν την πρόσβαση του πληθυσμού της Λάρισας σε καινοτόμες επιλογές, Πρόληψης Διάγνωσης και Ευεξίας.

profil

Η ιστορία μας

Από την ίδρυσή του το 2012, το διαγνωστικό εργαστήριο ΒΙΟΕΛΕΓΧΟΣ λειτουργεί στο κέντρο της Λάρισας, υπό την επιστημονική εποπτεία της βιοπαθολόγου – μικροβιολόγου Μαρίας Κοσμαρίκου-Καραγιάννη και του βιοχημικού Γιώργου Παπαχρήστου, έχοντας χτίσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, με την τοπική κοινωνία και την ιατρική κοινότητα.

Στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης και εξειδίκευσης των υπηρεσιών που προσφέρει, το 2020 ο ΒΙΟΕΛΕΓΧΟΣ ενσωμάτωσε τμήμα Μοριακής Βιολογίας με επιστημονικό υπεύθυνο τη βιολόγο Χριστίνα Τσακιράκη, εστιάζοντας στρατηγικά στον τομέα της Μοριακής Βιολογίας.

Άμεσα ανταποκρινόμενο στις έκτακτες υγειονομικές απαιτήσεις που προκάλεσε η πανδημία, το εργαστήριο ΒΙΟΕΛΕΓΧΟΣ ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τη διάγνωση Covid-19, επενδύοντας σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις και σε εξειδίκευση του προσωπικού του.

Από το φθινόπωρο του 2022, το νέο μας παράρτημα επί της οδ. Διγενή, διευρύνει το γεωγραφικό δίκτυο κάλυψης του εργαστηρίου ΒΙΟΕΛΕΓΧΟΣ, διευκολύνοντας την πρόσβαση για την τοπική κοινωνία της Λάρισας.

profil

Πώς διαφοροποιούμαστε

Το υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται καθημερινά την υγεία και τη ζωή τους, υπαγορεύει υψηλά πρότυπα στον τρόπο που λειτουργούμε, αποφασίζουμε και επικοινωνούμε.

Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες:

Αναπτυσσόμαστε:

Είμαστε δίπλα σας:

Οι Αξίες μας

Πορευόμαστε με ηθική, ενσυναίσθηση και επιστημονική ακεραιότητα. Η στρατηγική μας, το λειτουργικό μας μοντέλο και οι καθημερινές μας πράξεις διέπονται από αυτονόητες και αδιαπραγμάτευτες για εμάς αξίες.

Ενσυναίσθηση & Ηθική

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και λειτουργούμε με ευθύνη για τον άνθρωπο, την τοπική κοινωνία και το περιβάλλον.

Εξειδίκευση & Εξέλιξη

Χαράζουμε νέες κατευθύνσεις και αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε καθημερινά σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς.

Αξιοπιστία & Υπευθυνότητα

Με ακεραιότητα, συνέπεια και αυθεντικότητα επενδύουμε στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης που διαρκούν.

Εξυπηρέτηση & Αποτελεσματικότητα

Αποτελεί δέσμευση για εμάς η άμεση εξυπηρέτησή σας και η ποιότητα του αποτελέσματος που σας παραδίδουμε.