Θρομβοφιλία

Θρομβοφιλία

Θρομβοφιλία: Μια πολυπαραγοντική νόσος με κληρονομικό υπόβαθρο.

Θρομβοφιλία ονομάζεται η κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός έχει αυξημένη τάση να σχηματίζει θρόμβους στα αιμοφόρα αγγεία.

ios tou dytikou neilou

Ο μοριακός έλεγχος ανιχνεύει γνωστές μεταλλάξεις σε γονίδια παραγόντων που εμπλέκονται στο μηχανισμό πήξης του αίματος.

v leiden

Οι κύριοι παράγοντες που εμπλέκονται στο μηχανισμό ρύθμισης της αιμόστασης και ελέγχονται είναι: ο παράγοντας v leiden, η προθρομβίνη και οι μεταλλάξεις του γονιδίου της ομοκυστείνης.

Μοριακή Διάγνωση Θρομβοφιλίας
qiagen

Η θρομβοφιλία εμφανίζεται σε ανθρώπους με τα εξής χαρακτηριστικά:

Μοριακή Διάγνωση Θρομβοφιλίας

Με την τη μέθοδο της αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (pcr).
ios tou dytikou neilou

Προκειμένου να ανιχνεύσουμε την ύπαρξη μεταλλάξεων των γονιδίων που ευθύνονται για τη θρομβοφιλία χρησιμοποιούμε τη μέθοδο της αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (pcr).

ios tou dytikou neilou1

Με τη χρήση του θερμοκυκλοποιητή RotorgeneQ της εταιρείας QIAGEN, μια από τις πιο πρωτοποριακές, έγκυρες και αξιόπιστες στο χώρο της μοριακής βιολογίας, προσφέρουμε άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα χωρίς υποκειμενική και εσφαλμένη ερμηνεία εντός τεσσάρων εργάσιμων ημερών.

ios tou dytikou neilou2

*Οι μεταλλάξεις της ομοκυστείνης μπορούν να συνταγογραφηθούν, μειώνοντας έτσι το κόστος για τον ασθενή.

Προκειμένου να ανιχνεύσουμε την ύπαρξη μεταλλάξεων των γονιδίων που ευθύνονται για τη θρομβοφιλία χρησιμοποιούμε τη μέθοδο της αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (pcr).
* Σημαντική σημείωση

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων δεν πρέπει να ερμηνεύονται αποσπασματικά έναντι των φυσιολογικών τιμών αναφοράς που θα βρείτε στην ανάλυσή σας. Στο εργαστήριο ΒΙΟΕΛΕΓΧΟΣ απαντάμε σε κάθε σας απορία σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας και επικοινωνούμε με τον θεράποντά σας, εφόσον το επιθυμείτε, για την καλύτερη δυνατή ιατρική σας φροντίδα.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας παρέχει αναλυτικές οδηγίες πριν από κάθε εξέταση, καθώς και για περαιτέρω ανάλυση των αποτελεσμάτων σας.

Eπικοινωνία με τον ΒΙΟΕΛΕΓΧΟ

Τα διαγνωστικά εργαστήρια ΒΙΟΕΛΕΓΧΟΣ αξιοποιούν τις εξελίξεις στον τομέα της μοριακής επιστήμης, επενδύοντας σε εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προηγμένες μεθόδους για τη διεξαγωγή μοριακών εργαστηριακών εξετάσεων.