C-ΦΑΡΜΑΚΑ
- C001 – Πενικιλλίνη G
- C002 – Πενικιλλίνη V
- C073 – Ινσουλίνη (ανθρώπου)
- C070 – Ινσουλίνη (Χοίρου)
- C071 – Ινσουλίνη (Βόειος)
- C201 – Κεφαλοσπορίνη
- C203 – Αμπικιλίνη
- C204 – Αμοξισιλίνη
- C208 – Πυραζολόνη
- C209 – Παρακεταμόλη
- C211 – Τετρακυκλίνη
- C212 – Ερυθρομυκίνη
- C216 – Doxycycline
- C217 – Ακετυλοσαλικυλικό οξύ
- C223 – Sulfamethoxazole
- C231 – Articaine
- C232 – Lidocaine/Xylocaine
- C213 – Gentamycin (Αντιβιοτικό ευρέως φάσματος)
- C242 – Trimethoprime
- C296 – Propyphenazone
- C307 – Ciprofloxacin
- C300 – Κωδεϊνη
D-ΑΚΑΡΕΑ
- D001 – Ακάρι (Dermatophagus pteron)
- D002 – Ακάρι (Dermatophagus farinae)
- D003 – Ακάρι (Dermatophagus microceras)
- D070 – Ακάρι αποθήκης (Acarus siro)
- D071 – Ακάρι αποθήκης (Lepidoglyphus destructor)
- D072 – Ακάρι αποθήκης (Tyrophagus putreus)
- D073 – Ακάρι αποθήκης (Glycyphagus domesticus)
- D074 – Ακάρι (Euroglyphus maynei)
Ε-ΕΠΙΘΗΛΙΑ/ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΖΩΩΝ
- E001 – Επιθήλιο γάτας
- E002 – Επιθήλιο σκύλου
- E003 – Πυτιρίδα αλόγου
- E004 – Πυτιρίδα αγελάδας
- E005 – Πυτιρίδα σκύλου
- E007 – Περιττώματα περιστεριού
- E025 – Ορός κοτόπουλου
- E070 – Φτερά χήνας
- E071 – Επιθήλιο ποντικιού
- E072 – Ούρα ποντικιού
- C003 – Chymopapain
- E078 – Φτερά αυστραλ.παπαγάλου
- E080 – Επιθήλιο κατσίκας
- E081 – Επιθήλιο προβάτου
- E082 – Επιθήλιο κουνελιού
- E073 – Επιθήλιο αρουραίου
- E085 – Φτερά κοτόπουλου
- E086 – Φτερά πάπιας
- E201 – Φτερά καναρινιού
- EX01 – Επιδερμικά (E1,E3,E4,E5)
- EX02 – Οικιακά ζώα (E1,E2,E6,E84)
- EX04 – Υλικά κρεβατιού (E70,E86,E95,E96)
- EX03 – Ζώα φάρμας (E3,E4,E81,E82)
- EX05 – Πτηνά φάρμας (E70,E85,E86)
F-ΦΡΟΥΤΑ/ΛΑΧΑΝΙΚΑ/ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ
- F001 – Ασπράδι αυγού
- F002 – Γάλα αγελάδας
- F003 – Μπακαλιάρος
- F004 – Σιτάρι/Σιμιγδάλι
- F068 – Πρόβειο τυρί
- F005 – Σίκαλη
- F006 – Κριθάλευρο
- F007 – Αλεύρι από βρώμη
- F008 – Καλαμποκάλευρο
- F009 – Ρύζι
- F010 – Σουσάμι
- F012 – Μπιζέλι
- F013 – Φυστίκι
- F014 – Σόγια
- F015 – Άσπρο φασόλι
- F017 – Φουντούκι
- F018 – Βραζιλιάνικο καρύδι
- F020 – Αμύγδαλο
- F023 – Καβούρι
- F024 – Γαρίδα
- F025 – Ντομάτα
- F026 – Χοιρινό κρέας
- F027 – Βοδινό κρέας
- F059 – Χταπόδι
- F033 – Πορτοκάλι
F-ΦΡΟΥΤΑ/ΛΑΧΑΝΙΚΑ/ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ
- F035 – Πατάτα
- F036 – Καρύδα
- F037 – Μύδι
- F040 – Τόνος
- F041 – Σολομός
- F044 – Φράουλα
- F045 – Μαγιά
- F047 – Σκόρδο
- F049 – Μήλο
- F052 – Σοκολάτα
- F241 – Τυρί γκούντα
- F075 – Κρόκος αυγού
- F048 – Κρεμμύδι
- F076 – α-λακταλβουμίνη
- F077 – β-λακτοσφαιρίνη
- F078 – Τυρίνη/Καζεϊνη
- F079 – Γλουτένη
- F080 – Αστακός
- F081 – Τυρί Cheddar
- F299 – Κάστανο
- F204 – Πέστροφα
- F094 – Αχλάδι
- F208 – Λεμόνι
- F256 – Καρύδι
- F302 – Μανταρίνι
- F118 – Κολοκυθάκι
- F214 – Σπανάκι
- F216 – Λάχανο
- F259 – Σταφύλλι
- F095 – Ροδάκινο
- F264 – Χέλι
- F291 – Κουνουπίδι ωμό
- F235 – Φακή
- F210 – Ανανάς
- F242 – Κεράσι
- F245 – Αυγό
- F083 – Κοτόπουλο
- F084 – Ακτινίδιο
- F085 – Σέλινο
- F086 – Μαϊντανός
- F087 – Πεπόνι
- F088 – Αρνί (κρέας)
- F089 – Μουστάρδα
- F183 – Ηλιόσπορος
F-ΦΡΟΥΤΑ/ΛΑΧΑΝΙΚΑ/ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ
- F090 – Βύνη
- F160 – Τυρί Camembert
- F043 – Μητρικό γάλα
- F093 – Κακάο
- F092 – Μπανάνα
- F222 – Τσάι (μαύρο)
- F215 – Μαρούλι
- F212 – Μανιτάρι
- F284 – Γαλοπούλα
- F101 – Πράσινο φασόλι
- F260 – Μπρόκολο
- F031 – Καρότο
- F136 – Παντζάρι
- F143 – Ροκφόρ
- F255 – Δαμάσκηνο
- F150 – Ενταμ τυρί
- F202 – Κάσιους
- F162 – Νεκταρίνι
- F225 – Κολοκύθα/Γλυκοκολοκύθα
- F082 – Τυρί Mold
- F231 – Βρασμένο γάλα
- F221 – Καφές
- G070 – Τούφα κριθαριού
- F320 – Καραβίδα
- F300 – Γάλα κατσίκας
- F258 – Καλαμάρι
- F333 – Κυπρίνος
- F308 – Σαρδέλα
- F050 – Σκουμπρί
- F355 – Πίτουρο
- F237 – Βερύκοκο
- F262 – Μελιτζάνα
- F358 – Αγκινάρα
- F247 – Μέλι
- F334 – Λυκίσκος
- FX04 – Μίγμα κρεάτων
- FX01 – Ξηροί καρποί
- FX02 – Ψάρι / Μίγμα όστρακων
- FX03 – Μίγμα δημητριακών
- FX05 – Μίγμα λαχανικών 1
- FX06 – Μίγμα λαχανικών 2
- FX15 – Μίγμα φρούτων 1
- FX24 – Μίγμα τυριών
- FX16 – Μίγμα φρούτων 2
G-ΓΥΡΗ ΓΡΑΣΙΔΙΩΝ
- G001 – Γρασίδι
- G002 – Αγριάδα
- G003 – Χλόη δενδρόκηπου
- G004 – Χλόη λειβαδιού
- G005 – Ήρα πολυετής
- G006 – Τριφύλλι
- G007 – Καλάμια
- G009 – Ανθισμένο γρασίδι, Αγρωστίς ή παραφυαδόρος
- G010 – Χόρτο, σόργο το χαλέπιο
- G011 – Βρωμόχορτο, βρωμούσα
- G012 – Καλλιεργ. Σίκαλη
- G013 – Γρασίδι κολλώδες, βελούδινο, ολκός μαλλωτός
- G014 – Βρώμη
- G015 – Σιτάρι
- G016 – Αλωπεκή, Αλοπέκουρος ο λεμώνος
- G202 – Καλαμπόκι
- G201 – Κριθάρι
- GX05 – Πολυδύναμου δημητριακών
- GX01 – Μίγμα πρασινάδας (πρώιμη ανθοφορία)
- GX02 – Μίγμα πρασινάδας (όψιμη ανθοφορία)
- GX04 – Μίγμα γύρης σιτηρών
Η-ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΟΝΗ
- H001 – Σπιτική σκόνη
- H002 – Σπιτική σκόνη
- H003 – Σπιτική σκόνη
- H004 – Σπιτική σκόνη
- HX02 – Μίγμα σπιτιού
- HX01 – Μίγμα σπιτιού
Ι-ΕΝΤΟΜΑ
- I001 – Δηλητηριώδης μέλισσα
- I002 – Λευκοπρόσωπη σφήκα
- I003 – Σφήκα κοινή
- I004 – Σφήκα χαρτιού
- I005 – Σφήκα κίτρινη
- I006 – Κατσαρίδα
- I051 – Μαύρο μυρμήγκι
- I071 – Κουνούπι
- I075 – Σφήκα
- I204 – Αλογόμυγα
Κ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
- K001 – Ακρυλικό
- K007 – Σκόνη σανού
- K017 – Νάυλον
- K020 – Μάλλινο επεξεργασμένο
- K021 – Μάλλινο ακατέργαστο
- K025 – Τεριλέν
- K074 – Μετάξι
- K082 – Latex
- K083 – Κόκκοι βαμβακιού (βαμβακόσπορος)
- KX01 – Συνθετικά υφάσματα
- KX02 – Μίγμα φυσικών υφασμάτων/νημάτων
Μ-ΜΥΚΗΤΕΣ-ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
- M001 – Penicillium notatum
- M002 – Cladosporium herbarum
- M003 – Aspergillus fumigatus
- M004 – Mucor racemosus
- M005 – Candida albicans
- M006 – Alternaria tenuis (alternata)
- M007 – Botrytis cinerea
- M008 – Helminthosporium halodes
- M009 – Fusarium moniliforme
- M011 – Rhizopus nigricans
- M015 – Trichoderma viride
- M016 – Curvularia lunata
- M018 – Fusarium culmorum
- M029 – Aspergilus repens
- MX01 – Μίγμα μυκήτων 1
Ο-ΑΛΛΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ
- O201 – Σκόνη καπνού
- O003 – Επεξεργασμένο βαμβάκι
- O071 – Σταφυλόκοκκος
P-ΠΑΡΑΣΙΤΑ
- P001 – Άσκαρις
- P002 -Εχινόκοκκος
Τ- ΓΥΡΗ ΔΕΝΤΡΩΝ
- T001 – Σφένδαμος
- T002 – Σκλήθρα μαύρη
- T003 – Σήμυδα
- T004 – Φουντουκιά
- T005 – Οξιά
- T006 – Κέδρος βουνού
- T007 – Λευκή βελανιδιά
- T008 – Φτελιά Αμερικάνικη
- T009 – Ελιά
- T010 – Καρυδιά
- T011 – Πλάτανος
- T012 – Ιτιά
- T013 – Γιασεμί
- T014 – Λεύκα
- T015 – Μελιά/Φράξος
- T016 – Λευκό πεύκο
- T018 – Ευκάλυπτος
- T019 – Μιμόζα/Ακακία
- T023 – Κυπαρίσι Ιταλικό
- T070 – Μουριά λευκή
- T110 – Πορτοκαλιά
- T210 – Λίγουστρο
- T201 – Έλατο
- T215 – Πασχαλιά
- TX01 – Μίγμα δέντρων (πρώιμη άνθηση)
- TX02 – Μίγμα δέντρων (όψιμη άνθηση)
W-ΓΥΡΗ ΑΓΡΙΩΝ ΧΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
- W001 – Αμβροσία κοντή
- W002 – Αμβροσία δυτική
- W005 – Άψινθος
- W006 – Αρτεμισία, Ζιζάνιο
- W007 – Μαργαρίτα
- W008 – Πικραλίδα, άγριο ραδίκι
- W009 – Δασύλλιο, Αρόγλωσο, Πεντάνευρο
- W010 – Χηνοπόδι, Βρωμόχορτο ή κλουβίδα
- W011 – Γαϊδουράγκαθο
- W012 – Χρυσόβεργα
- W013 – Κολιτσίδα βουνού
- W014 – Αμάρανθος
- W018 – Λάπαθον ξινό
- W019 – Περδικούλι
- W020 – Τσουκνίδα
- W021 – Περδικούλι
- W022 – Χρυσάνθεμο
- W026 – Νάρκισος
- W027 – Γαρύφαλλο
- W028 – Τριαντάφυλλο
- W033 – Τριφύλλι
- W053 – Γεράνι
- W206 – Χαμομήλι
- WX03 – Χόρτα μίγμα 1
- WX05 – Χόρτα μίγμα 2
- WX06 – Χόρτα μίγμα 3
- WX10 – Λουλούδια μίγμα 1
- WX11 – Λουλούδια μίγμα 2